Kakun Aika

Lähes seitsemän vuotta sitten perustin oman blogin, joka oli nimeltään Kakun Aika. Blogin esittelytekstissä lukee seuraavaa:

”Kakkuja ja muita leipomuksia olen tehnyt pienen ikäni. Aikanaan yläasteikäisenä osallistuin 4H:n kakkukilpailuihin, joista pari aluekilpailun voittoa. Bloggaillut olen aktiivisesti puolitoista vuotta ja oma blogi on reilun vuoden vanha. Muutaman vuoden muhinut ajatus omasta yrityksestä toteutui sopivien liiketilojen löytymisen myötä. Kahvila-konditoria Kakun Aika on tunnelmallinen kahvila Limingan vanhalla meijerillä.

Ei niin pientä juhlaa, etteikö olisi aika kakun ja kahvihetken!”

Monien eri vaiheiden jälkeen tuon edellisen blogin kirjoittaminen jäi, kun arkikiireet yritystoiminnassa veivät kaiken ajan. Viimeinen silaus sen taakse jättämiselle oli palvelimen sähkökatko kesällä 2012, kun kaikki blogini kuvat hävisivät bittiavaruuteen. Pitkään muhinut ajatus blogin pitämisestä uudelleen on nyt totta! Aloitetaan puhtaalta pöydältä. Toki ajan myötä tänne siirtyy myös jotain vanhasta blogistani:
https://kakunaika.vuodatus.net/

Homekatastrofin koettuamme joutuimme miettimään yritykselleni uusia toimitiloja. Tontti löytyi aivan Limingan keskustasta, Oksamantieltä. Muutimme uusiin toimitiloihin syksyllä 2013, kun vaaleanpunainen unelma valmistui. 😉
Viime syksynä toiminta muuttui, kun suljimme kahvilan puolen. Keskitymme tällä hetkellä tilausleivontaan ja pitopalveluun. Omissa tiloissamme voimme järjestää noin 40 hengen perhejuhlia, sekä kokouksia ja koulutuksia.

Tervetuloa Kakun Aikaan! <3